slideshow medium 800 x 377.jpg
Zoutmus - Kuikens van beton (Hans Boddeke) 2.jpg
0400_pubquiz_SSBU_juni2018@dorienhein-3460.jpg

Club NU – ontmoet, ontdek, creëer

Wil je wel naar de schouwburg, maar weet je niet welke voorstelling je moet kiezen? Met wie moet je gaan? En hoe je er het maximale uit kan halen? Kom dan naar de evenementen van Club NU! Bekijk op deze pagina onze selectie: de CRAZY 8.

Bij Club NU ontmoet je anderen met een interesse in theater. Ontdek hoe leuk en laagdrempelig schouwburgbezoek kan zijn en ontwikkel je smaak. Creëer je eigen ruimte in de schouwburg: door je ideeën te delen, samen dingen te ondernemen of door onderdeel te zijn van het programmapanel.

• Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle ins en outs. 

 • ontmoet

  Bij Club NU ontmoet je anderen met interesse in theater. Nou vraag je je misschien af: 'Hoe dan?' Nou, zo:

  Wij hebben 8 voorstellingen (de Crazy 8) geselecteerd. Voorafgaand aan deze voorstellingen ontmoeten we elkaar in het ClubNUhuis (theatercafé Mevr. Dudok), zodat we achteraf samen verder kunnen praten. Soms schuiven de artiesten achteraf ook nog even aan. Spreek ons aan! Wij, het Club NU team, zijn herkenbaar aan de roze button. 

  Liever eerst online verkennen? Sluit je aan bij onze Facebookcommunity. Hier kom je op een laagdrempelige manier in contact met anderen die ook van theater houden, kan je met elkaar afspreken en theaterontdekkingen, ervaringen en andere wetenswaardigheden met elkaar delen.

  Ben je op zoek naar theatermaatjes maar heb je geen Facebook? Gooi je verzoek in onze appgroep en wie weet ga je straks met z'n vijven! Meld je aan via 06 24 833 467.

 • ontdek

  Club NU is jouw gids in de schouwburg. Wij selecteerden voor seizoen 2019-2020 8 voorstellingen die je écht gezien moet hebben. Daarnaast geven we in onze maandelijkse nieuwsbrief en in de online community ook regelmatig tips.

  Wil je op de hoogte blijven? Stuur een mail naar clubnu@ssbu.nl om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Heb je Facebook? Meld je dan aan bij de community. Dan mis je zeker niks meer!

 • creëer

  Voor seizoen 2019-2020 breidt Club NU uit met een programmapanel: een groep van ongeveer 6 personen tussen de 16 en 35 jaar oud die evenementen bij voorstellingen of op zichzelf staande evenementen bedenken en organiseren. Het panel krijgt ruim baan om ideeën te ontwikkelen, en deze onder begeleiding en coaching van programmeur Saskia Tilanus te ontwikkelen. Naast begeleiding krijgen ze ook budget, ruimte en expertise/inzet van schouwburgpersoneel.

  Houd de Facebookpagina en website in de gaten voor alle events!

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht! Protected by reCAPTCHA Privacy Policy - Terms of Service.