Wakker Worden in de Schouwburg

Wakker Worden in de Schouwburg

Blaka Online & Carlo Hoop

Zindering

Foodprogramma

Verdieping

zo 10 dec, 10:30

Laat je voeden, verwennen en in vervoering brengen

De ideale zondag…Lekker niksen in je bed. Nee zeker niet! Dit seizoen gaan we in Zindering van start met een nieuw ontbijtprogramma: Wakker Worden in de Schouwburg! Elke tweede zondag van de maand rol jij lekker je bed uit en kom je bij ons genieten van een heerlijk Caraïbisch ontbijt. Food for the soul and for the brain, want los van je kaken zullen we ook je hersens laten malen. Tijdens Wakker Worden in de Schouwburg zullen, actuele onderwerpen niet alleen besproken, maar ook geproefd en gevoeld worden. Want wat weet jij over Afrofuturisme, postkolonialisme, colorisme en witte onschuld? Laat je voeden, verwennen en in vervoering brengen door de lekkernijen van Oscar Vyent, de muziek van Yarmill Kromhout en de woorden van Ritania Wirht.

Kofi en Akoeba van Blaka Online. Percussionist Carlo Hoop. Food van Oscar Vyent, de muziek van Yarmill Kromhout en de woorden van Ritania Wirht.

Wakker Worden in de Schouwburg

Blaka Online & Carlo Hoop

Wakker Worden in de Schouwburg

selecteer datum en tijd

zo 10 dec

10:30 - 12:30

€ 15,00

koop kaarten

pre- en postkolonialisme

Deze tweede editie zal staan in het kader van het pre- en postkolonialisme. We gaan het hebben over afrocentrisme met als gastsprekers Kofi en Akoeba van Blaka Online. Even back to the roots. Waar komen we vandaan, en waar gaan we naartoe? Verleden, heden en toekomst, onlosmakelijk zijn ze met elkaar verbonden. Volgen we de voetstappen van onze voorouders, of doen we het helemaal anders? 

pre- en postkolonialisme
pre- en postkolonialisme

workshop

De workshop zal gegeven worden door Carlo Hoop. Gerenommeerd percussionist, die ons meeneemt in één van de oudste communicatie vormen, die vanuit het oude Afrika is meegevoerd naar, en die tot op de dag van vandaag terug te horen is in de klanken van de diaspora. Klinkt dat niet als muziek in de oren? 

workshop
workshop

Wakker Worden In de Schouwburg - super gaaf nieuw programma elke tweede zondagochtend. Heerlijk wakker worden met lekkere warme drankjes, goed ontbijt, mooie diverse vormen van kunst & gezelligheid!

publieksreactie

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal