Vivaldi Code Rood

Esther Apituley presenteert

Blauwe Zaal
Muziektheater

'Vivaldi Code Rood is een ervaring van de bovenste plank.' - NRC Next **** 

Vivaldi is bekend van De Vier Jaargetijden, maar de seizoenen zijn niet meer wat ze waren. Het klimaat is in de war. Zo ook de twee jonge weervrouwen in deze muzikale voorstelling die, zoals we dat kennen van het journaal, het weer voorspellen in isobaren, hoge en lage drukgebieden. Door de teksten (Ko van den Bosch) van de ene weervrouw sijpelt echter haar geestesgesteldheid en bij de ander, het leed van de wereld dat zij zich aantrekt. Vier topmusici zetten hun mentale zoektocht kracht bij. Een speciale rol is weggelegd voor een plaatselijk jeugdorkest en koor. '  NB: Er wordt gebruik gemaakt van een stroboscoop.

• Blijf op de hoogte via het Facebookevenement

‘Vivaldi Code Rood’ is de tweede in een reeks van theater-concerten rondom de Grote Componisten. De eerste was het succesvolle Bach & Bleekwater.

credits
tekst en regie: Ko van den Bosch, muziek: Maurice Horsthuis, choreografie: Club Guy & Roni, spel: Annelinde Bruijs en Charlie Chan Dagelet, musici: Esther Apituley, Jacomien Rozemond, Renee Bekkers, Jurjen de Roets, Nootabene en Domstad Junior Orkest, foto's: Jan Sol, www.estherapituley.com

  • Een associatief stuk met typische Ko van den Bosch-wendingen: grappig, poëtisch en melig.

    - de Volkskrant ***

bij uw bezoek

Altijd weten wat er speelt

Een geldig e-mail adres is verplicht!

Welkom op de nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website.
Op 16 april zijn onze nieuwe website en ons nieuw kaartverkoopsysteem online gegaan. We zijn benieuwd wat je ervan vindt: mail de webmaster. 

let op: Wanneer je e-tickets hebt gekocht vóór 16 april, dan kun je deze niet meer downloaden. Wanneer je contact opneemt met de kassa (030-2302023) zorgen wij voor een duplicaat. Excuses voor het ongemak.