Ver van je bed

Ver van je bed

Oatmilk Studio | Annick Boer, Martijn Kardol e.a.

Grote Zaal

Musical

drankje inclusief

ma 20 mei 20:00

Een cabaretmusical - live, life, laugh, laat me met rust

Ver van je bed neemt je op satirische wijze mee langs de herkenbare uitdagingen van deze tijd. Een eigentijdse cabaretmusical met een grote dosis humor, satire en nieuwe muziek.

Op bezoek in het ouderlijk huis zitten Hannah (Renée de Gruijl) en broer Pieter (Martijn Kardol) bij moeder Marjan (Annick Boer). Beide millennials hadden verwacht hun leven nu wel op de rit te hebben, maar niets lijkt minder waar. Tot overmaat van ramp, zit er een andere man op de plek van hun vader: Jan Dirk (Bart van Veldhoven), de nieuwe “lifecoach” van Marjan.

Kon het allemaal maar weer zijn zoals vroeger. Maar hoe gaat dat in een snelveranderende wereld waarin een happy end onbereikbaarder lijkt dan ooit? De generaties gaan op zoek naar verbinding en omarmen het ongemak wat daarbij komt kijken.

Op het toneel staan de acteurs zowel als zichzelf als in hun personage. Martijn Kardol won in één jaar zowel het Groninger Studenten Cabaret Festival als het Leids Cabaretfestival en is inmiddels bekend van zijn eigen avondvullende theatervoorstellingen (zoals De Situatie), Radio Veronica en Spijkers met Koppen. Cabaretière en Musical Award Winnares Annick Boer speelt de moeder van Martijn Kardol. Ook spelen Bart van Veldhoven (o.a. Soldaat van Oranje, Was getekend, Annie M.G. Schmidt) en Renée de Gruijl (o.a. Op zoek naar Maria, RENT).

regie: Sieta Keizer, muziek: Ezra van Nassauw, spel: Annick Boer, Martijn Kardol, Renée de Gruijl, Bart van Veldhoven, foto: Annemieke van der Togt, www.oatmilk.nl

Ver van je bed

Oatmilk Studio | Annick Boer, Martijn Kardol e.a.

Ver van je bed

selecteer datum en tijd

ma 20 mei

20:00

€ 28,50 / € 24,50 / € 18,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

Super eigentijds en essentieel

Talkshow de Podcast

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal