GuusMeeuwis_UitHetHoofd_Theatertour_FB-feed_1200x630.jpg

Theatertour 'Uit het hoofd'

Guus Meeuwis

Grote Zaal
Muziek

Guus Meeuwis komt na 5 jaar terug in de theaters met nieuwe voorstelling

Een klinkende avond met een hoofdrol voor de liedjes van zijn gouden dubbelalbum met dezelfde naam. Guus kijkt er naar uit om weer thuis te komen in de theaters. Na een zomer van grote gebaren in het stadion is het heerlijk om het kleine geluk te zoeken in een mooie volle zaal van een theater of schouwburg. Tijd voor elkaar. Samen met zijn band staat hij garant voor een avond vol mooie verhalen en muziek. Onder regie van Servé Hermans spelen ze een voorstelling waarin het draait om het tellen van je zegeningen. 

nieuw geluid, nieuwe energie
"Ieder liedje is een stukje uit m’n hoofd, een hersenspinsel gegoten in muziek, dat ik graag met je wil delen. Soms om te vieren, soms om te bemoedigen. De ene keer om te bespiegelen, de andere keer om te bezinnen. Om te troosten, om te verwonderen. Het komt allemaal voorbij. Je mag zelf kiezen welk stukje je nodig hebt. Een nieuw geluid, nieuwe energie: precies zoals ik me voel. Ik kijk er naar uit om de muziek met jullie te delen in het theater!"

tips

goed om te weten

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]