Sonny Boy

Sonny Boy

Solo Stories | Tarikh Janssen

Blauwe Zaal

Toneel

drankje inclusief

ma 27 mei, 20:30

Magistrale roman van Annejet van der Zijl voor het eerst op de planken

Toen Waldy veertien was, werden zijn ouders Rika en Waldemar door de Tweede Wereldoorlog uit zijn leven gerukt. Als jongen werd hij vervolgens heen en weer geslingerd tussen Hollandse familieleden waar hij zich nooit thuis voelde. Als dertiger hoopt hij nu een basis te vinden in de verhalen over zijn Nederlandse en Surinaamse ouders. Waarom was hij hun Sunny Boy? Welk deel van hen zit in hem? Bij wie hoort hij echt?

De makers van de succesproducties 'Ma' en 'Nu ik je zie' brengen deze keer de magistrale roman 'Sonny Boy' van Annejet van der Zijl uit op 2004 op de planken. De monoloog wordt gebracht door Tarikh Janssen, die Rika en Waldemar Nods door de ogen van hun zoon tot leven laat komen. De zoon die ze nooit zagen opgroeien en niet konden beschermen. We zien Waldy, die aan de vooravond van zijn 37ste verjaardag - de leeftijd waarop zijn vader overleed - poogt om de herinneringen aan zijn ouders te ordenen. Dat zijn er niet veel en ze moeten van ver komen.

regie: Benno Hoogveld, spel: Tarikh Jansen, script: Manoushka Zeegelaar Breeveld, foto: Annemieke van der Togt, www.solostories.nl

Sonny Boy

Solo Stories | Tarikh Janssen

Sonny Boy

selecteer datum en tijd

ma 27 mei

20:30

€ 21,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal