Song of the dark forest

Song of the dark forest

Scapino Ballet Rotterdam, OPERA2DAY en DoelenEnsemble

Grote Zaal

Dans

met inleiding

drankje inclusief

zo 10 dec, 20:00

Aangrijpende voorstelling met indringende liederen en werk van vier choreografen

Het volledige ensemble van Scapino Ballet brengt met een operazanger en het DoelenEnsemble het aangrijpende en troostrijke ‘Song of the dark forest’. In de voorstelling wordt de tragiek van oorlog bezongen. Een onbekende soldaat, zwevend tussen leven en dood, verlangt terug naar zijn geliefden. Maar hij wordt ook achtervolgd door herinneringen aan het strijdtoneel. Met indringende liederen van onder anderen Sjostakovitsj en Tsjaikovski, en werk van vier choreografen, komt dit tijdloze verhaal tot leven. Als slot wordt er gedanst op het recente ‘Prayer for Peace’ van Sergey Akhunov. 

concept en regie: Serge van Veggel, choreografie: Roberto Doveri, Diego Sinniger de Salas en Miller de Nobili, muzikale leiding: Maarten van Veen en Arie van Beek, scenefoto's: Bas Czerwinski, www.scapinoballet.nl

In deze inleiding wordt op een interactieve en beeldende manier verteld over verschillende aspecten van de voorstelling. Denk hierbij aan thematiek, werkwijze van de choreograaf, toneelbeeld en muziekkeuze. De inleiders zijn bevlogen en enthousiaste vertellers die Scapino’s unieke bewegingstaal en werkwijze tastbaar maken voor het publiek.

Song of the dark forest

Scapino Ballet Rotterdam, OPERA2DAY en DoelenEnsemble

Song of the dark forest

selecteer datum en tijd

zo 10 dec

20:00 - 21:30

€ 31,50 / € 27,50 / € 21,50 / t/m 18 jaar € 12,50

begonnen

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal