Slikken en Stikken

De Verleiders

Douwe Egbertszaal
Toneel

In Slikken en Stikken geven De Verleiders een second opinion over ons zorgstelsel.

Over patenten, onbetaalbare medicijnen, draaideurpatiënten, prijsafspraken, faillissementen van ziekenhuizen en miljardenwinsten van verzekeraars en farmaceuten. Maar ook over de mens, die steeds ouder wil worden en zich daarmee uitlevert aan deze zorg-maffiosi. Binnenkort geven we al 30 procent van ons bruto binnenlands product uit aan de medische sector voor het leveren van een gevecht dat niet te winnen is. We gaan namelijk allemaal dood. Punt. Uit.


De Verleiders - Het Festival
Voor de tweede keer is Stadsschouwburg Utrecht aan het eind van het seizoen drie weken lang het decor van De Verleiders. Dat betekent drie spannende en spraakmakende komedies in een zinderend festival.
• wo 20 t/m za 23 juni: Stem Kwijt
• wo 4 t/m za 7 juli: Door de bank genomen

credits
regie: Aat Ceelen, tekst: George van Houts, Tom de Ket, spel: Victor Löw, Leopold Witte, Tom de Ket, George van Houts en Martijn Fischer, foto's: Raymond van Olphen

bij uw bezoek

Altijd weten wat er speelt

Een geldig e-mail adres is verplicht!

Welkom op de nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website.
Op 16 april zijn onze nieuwe website en ons nieuw kaartverkoopsysteem online gegaan. We zijn benieuwd wat je ervan vindt: mail de webmaster. 

let op: Wanneer je e-tickets hebt gekocht vóór 16 april, dan kun je deze niet meer downloaden. Wanneer je contact opneemt met de kassa (030-2302023) zorgen wij voor een duplicaat. Excuses voor het ongemak.