Selma Ann Louis

Plien & Bianca, Arjan Ederveen

Douwe Egbertszaal
Musical

Roadmoviemusical met Plien & Bianca, Arjan Ederveen en vele anderen.

Komische en muzikale voorstelling met hoofdrollen voor Plien & Bianca en Arjan Ederveen, inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen.


waar een schietpartij toe kan leiden
Als drie jeugdvrienden elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel zijn vertrokken, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Tijdens de roadtrip die volgt worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen.

• meld je aan bij het facebookevenement voor meer informatie en nodig je vrienden uit om mee te gaan!


credits
spel: Plien & Bianca, Arjan Ederveen, Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank en Mark Lindeman e.a., regie: Pieter Kramer, script: Nathan Vecht, muziek en liedteksten: Jan en Keez Groenteman, choreografie: Daan Wijnands, Van de makers van In de ban van Broadway.


De Theateralliantie
Stichting Theateralliantie presenteert theaterproducties in Nederland en België, die in samenwerking tussen producenten en theaters worden gerealiseerd. De Theateralliantie presenteert in samenwerking met 9 theaters en BOS Theaterproducties de voorstelling 'Selma Ann Louis'.

bij uw bezoek

Altijd weten wat er speelt

Een geldig e-mail adres is verplicht!

Welkom op de nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website.
Op 16 april zijn onze nieuwe website en ons nieuw kaartverkoopsysteem online gegaan. We zijn benieuwd wat je ervan vindt: mail de webmaster. 

let op: Wanneer je e-tickets hebt gekocht vóór 16 april, dan kun je deze niet meer downloaden. Wanneer je contact opneemt met de kassa (030-2302023) zorgen wij voor een duplicaat. Excuses voor het ongemak.