img21316_orig.jpg

Seks & Drugs & Rot & Roll

Jan Rot

Blauwe Zaal
Theaterconcert

'Zichzelf begeleidend op gitaar, piano en keyboard zingt Rot de grootste hits uit de jaren tachtig in vindingrijke vertalingen.' - NRC ****

Jan Rot brengt ons terug naar de jaren 80, de tijd van zijn tv-debuut bij Sonja Barend, van Toppop, Countdown Café en MTV, het EK88, zijn eerste cd en van Thatcher en Reagan in ‘Spitting Image’. Om lekker in de sfeer te blijven vertaalde Jan nummers als ‘Goodnight Saigon’ en ‘We Are The World’ en hits van Madonna, Prince en Bruce Springsteen. Met verhalen, feitjes, eigen liedjes en vertalingen maakt Jan Rot een spetterend vervolg op ‘Jong & Veelbelovend’, dat hem voor het lied ‘Stel dat het zou kunnen’ de Annie M.G. Schmidtprijs opleverde.

foto: Owen Schumacher, www.janrot.nl

bij uw bezoek

Altijd weten wat er speelt

Een geldig e-mail adres is verplicht!

Welkom op de nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website.
Op 16 april zijn onze nieuwe website en ons nieuw kaartverkoopsysteem online gegaan. We zijn benieuwd wat je ervan vindt: mail de webmaster. 

let op: Wanneer je e-tickets hebt gekocht vóór 16 april, dan kun je deze niet meer downloaden. Wanneer je contact opneemt met de kassa (030-2302023) zorgen wij voor een duplicaat. Excuses voor het ongemak.