Wijn en Spijs.jpg

Wijn & Spijs – Vakantie in het glas

Toscane - Tussen de wijngaard en de keukentafel

Zindering
Foodprogramma

Wijn en gerechten met een lokaal verhaal

De Spaanse zon voelen op je huid? De geur van wilde lavendel op een Zuid-Frans terras? Krakende krokante focaccia op een Italiaanse picknick? Tijdens negen verschillende uitstapjes (oktober t/m juni) waan je jezelf even op vakantie. In Zindering is je vakantiekaart altijd flessenpost en heeft alles een smakelijk verhaal. Chefkok Altwin van Schaik is je gids op het bord en Hans Janssen van Margaret Wines en sommelier Isaac Kaemingk duiken met je in het glas.  Elke Wijn & Spijs heeft een uniek thema: een gastronomisch wijngebied waar de traditionele geuren en smaken van afdruipen. Je proeft de smaken uit de streek zoals ze bedoeld zijn: lokale gerechten met lokale wijnen. Natuurlijk met een vleugje Zindering. Ga je mee op wijnreis?

za 7 okt: Rhône - Het rijke smaakpalet van Zuid-Frankrijk
wo 15 nov: Piemonte - Fijnproeven tussen de heuvels van zon en mist
vr 15 dec: Rioja - De vurige smaken van Spaans temperament
ma 8 jan: Champagne - Chique classique het nieuwe jaar in
ma 5 feb: Toscane - Tussen de wijngaard en de keukentafel
zo 3 mrt: Veneto - Toneel van eetcultuur en wijntraditie
vr 5 apr: Loire - Smaken en geuren uit Le Jardin de France
vr 3 mei: Galicië - Lente in het groene hart van Spanje
do 13 juni: Provence - Zon, zee, strand...? Wit, rood, rosé!

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]