The Bright Side of Life

New Dutch Connections | Bright Richards

Blauwe Zaal
Black Achievement Month Toneel

Een theatervoorstelling en netwerkbijeenkomst in één

The Bright Side of Life is een voorstelling voor en door vluchtelingen.  Het is een event waarin vluchtelingen anderen die hun netwerk willen openstellen ontmoeten, waardoor ze zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Het is een komische en confronterende muzikale voorstelling over een acteur die zijn thuisland, waar hij beroemd en geliefd was, moet ontvluchten. Als vluchteling komt hij naar Nederland, gaat inburgeren en op zoek naar nieuw publiek. The Bright Side of Life gaat over hoe je als persoon omgaat met het achterlaten van je oude wereld en het integreren in een nieuwe. De voorstelling is een middel om een inclusieve samenleving te bouwen en verbinding te maken tussen vluchtelingen en de samenleving. Het gaat over de zoektocht naar hoe we met elkaar verder moeten en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dat is de essentie van The Bright Side of Life.

• Deze voorstelling maakt deel uit van Black Achievement Month.

  • The Bright Side of Life zoekt én vindt een nieuwe vorm van geëngageerd theater, en dat is zeldzaam in het huidige toneel.

    NRC -

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]