Holland Opera, Duda Paiva Company en New European Ensemble - Reinaert de V. (onbekend).jpg

Reinaert de V. 7+

Holland Opera, Duda Paiva Company en New European Ensemble

Grote Zaal
Muziektheater

Oerverhaal komt tot leven met fascinerend poppenspel, dans, muziek en zang

In ‘Reinaert de V.’ wordt met poppenspel, dans, muziek en zang het oerverhaal over Reinaert de Vos nieuw leven ingeblazen. Alle dieren klagen over zijn kwaadaardige streken. Op aandringen van zijn dochter Rosseline moet Reinaert zich verantwoorden aan het hof van koningin Nobel. Alles pleit tegen hem, maar met een subliem verhaal weet hij de koningin te overtuigen van zijn onschuld.

High Tea in Zindering | vanaf 13.00 uur
Voor de middagvoorstelling kun je in Zindering samen genieten van een heerlijke high tea. Naast (onbeperkt) thee serveren we diverse sandwiches, huisgemaakte quiches, lekkere kleine taartjes en verschillende snacks.

  • meet the puppets!

    Meestal moeten kinderen overal met hun vingers vanaf blijven. Nu niet! Na afloop van de voorstelling mag iedereen het podium op voor een selfie met de poppen en om vragen te stellen.

  • makers en spelers

    muziek: Oene van Geel, libretto: Simon van der Geest, regie: Joke Hoolboom, choreografie: Duda Paiva, spel: Martijn Cornet/Niek Idelenburg, Tiffany Vicario, Arnout Lems e.a., www.dudapaiva.com

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]