Nhung Dam - Nhung geeft zich bloot (Imke Panhuijzen) 2.jpg

Nhung geeft zich bloot

Nhung Dam

Blauwe Zaal
Toneel

Cabaret meets toneel. Stand up meets opera

De vorige voorstelling van actrice, theatermaker en schrijfster Nhung Dam werd bekroond met een ware sterrenregen. “Een hartverwarmende solo”, schreef de Volkskrant. In ‘Nhung geeft zich bloot’ vertelt ze over de cruciale kruispunten in ons leven. Niet die van de juiste liefdespartner, werk of woonplek, maar die van geluk. Want veel hangt af van het toeval, maar een verkeerde keuze kan tot een compleet ander leven leiden. Beleef een avond vol herkenbaarheid en levensplezier, met de energie van een punkband, gekoppeld aan Vietnamese opera.

  • Een hoopgevende, soms grappige, soms ijdele voorstelling, waarin de coronacrisis een metafoor wordt voor een groot liefdesverdriet. (…) Een hartverwarmende solo.

    de Volkskrant over ‘3 miljoen voetstappen naar Sicilië’ -
  • De tekst is sterk opgebouwd en geweldig mooi geschreven door de actrice zelf, samen met schrijver en regisseur Koos Terpstra. (…) De vervreemdende elementen tillen het verhaal boven de werkelijkheid uit. Nhung Dam heeft een warme, beeldende vertelstijl.

    De Telegraaf over ‘3 miljoen voetstappen naar Sicilië’ -
  • Een prachtige tekst waarin treffende observaties en poëtische taal onverwacht uitmonden in banale anekdotes en lekker schaamteloze emoties. In mooi klein spel weet Dam liefde, schaamte en woede in hetzelfde moment te leggen. (…) Dat levert breekbare, goudeerlijke taferelen op die tegelijkertijd intens grappig en onnoemlijk pijnlijk zijn.

    Theaterkrant over ‘3 miljoen voetstappen naar Sicilië’ -

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]