Alex Roeka - Nachtcafé (Corbino) 4 VOORKEUR.jpg

Nachtcafé

Alex Roeka

Blauwe Zaal
Theaterconcert

Een nacht vol poëtische teksten over het zinderende genot en de bittere pijn van het leven

Alex Roeka, winnaar van de Poelifinario Kleinkunst 2022, nodigt je uit in zijn nachtcafé vol exquise dranken, onverwachte landschappen en verrassende vergezichten. Op de klanken van het bandje in de hoek zorgt hij voor een nacht vol poëtische teksten over het genot en de bittere pijn van het leven. Laat je meevoeren door zijn aanstekelijke levenslust en dompel je onder in wrange en opwindende liefdesverhalen. En keer ten slotte huiswaarts, verrijkt en gelouterd.

 • Een joekel van een programma, dat een zaal tot een ongewoon lang, klassiek eindapplaus aanzet. In Alex Roeka hebben we in Nederland onze eigen Jacques Brel.

  Dagblad van het Noorden over ‘NIEUWE DROMEN’ -
 • Alex Roeka heeft een prachtige theaterbiografie gemaakt. De liederen en verhalen contrasteren fraai, en zijn van een hoog niveau. Gortdroge humor.

  Het Parool over ‘NIEUWE DROMEN’ -
 • Roeka’s doorleefde, maar krachtige stemgeluid geeft extra diepte aan poëtische teksten over onder meer het genot en de pijn van grootse liefdes.

  VSCD-cabaretjury -
 • Opnieuw verrast de man met dat donkere, vibrerende stemgeluid met teksten over de hemel en hel van de liefde, rust vinden, denken aan vrienden die misschien geen vrienden waren en de mens die bezig is in rap tempo zijn eigen leefwereld te vernietigen.

  OOR over de cd ‘NIEUWE DROMEN’ -

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]