Nederlands Dans Theater 1 - In with in (Rahi Rezvani) CAMPAGNEBEELD.jpg

In/with/in

Nederlands Dans Theater 1

Grote Zaal
Dans

Wat gebeurt er als meerdere, aanvankelijk ongerelateerde gebeurtenissen botsen?

In/with/in is een drieluik aan werken waarin verschillende makers seizoen 2023-2024 zullen inluiden met hun uiteenlopende artistieke ideeën. Hierin voeren kruisbestuivingen tussen dans, beeldende kunst, ontwerp en muziek de boventoon. NDT 1 danst twee wereldpremières, gemaakt door zowel een nieuw gezicht voor het gezelschap alsook door een bekend choreografenduo. De avond wordt afgesloten met een derde creatie die in 2022 in première ging.   

  • English text

    In/with/in is a triptych of works in which different creators usher in season 2023-2024 with their diverse artistic ideas, prevailing crossovers between dance, visual art, design and music. NDT 1 will dance two world premieres, created by a new face to the company as well as a well-known choreographic duo. The evening is concluded with a third creation that premiered in 2022.   

  • inleiding

    Samen met een van de inleiders van het Nederlands Dans Theater wordt een verdieping gegeven in het repertoire, de achtergrond van choreografen, de thema’s binnen een voorstelling en het verloop van het creatieproces, aan de hand van beeldfragmenten en/of een vraaggesprek met een gast uit het gezelschap. Natuurlijk krijgt het publiek ook de gelegenheid om vragen te stellen tijdens deze persoonlijke kennismaking met het gezelschap. Wil je de inleiding bijwonen? Koop er dan een kaartje voor (€2,-).

  • makers en spelers

    foto: Rahi Rezvani, www.ndt.nl

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]