11800-LAVA Collective - Homme (Hannemijn de Grood).jpg

Homme

Lava Collective

Blauwe Zaal
Dans

Explosief, rauw, maar ook poëtisch dansconcert

LAVA Collective zette zich met twee rauwe, maar ook poëtische dansconcerten met een daverende klap op de kaart. In haar derde voorstelling laat artistiek leider en choreograaf Patricia van Deutekom twee dansers en een multi-instrumentalist de thema’s broederschap en manhaftigheid te lijf gaan. ‘Homme’ gaat over verbroedering, toenadering en wederzijds begrip. Over speelse jonge honden en strijdende dominante alfamannen. Uitdagend en aftastend bouwt de voorstelling gestaag op naar een krachtmeting in dans, beeld en livemuziek.

  • makers en spelers

    concept: Patricia van Deutekom, choreografie: LAVA Collective o.l.v. Patricia van Deutekom, compositie: Evelien van den Broek, livemuziek: Stefanie Janssen, foto: Hannemijn de Grood, www.lavacollective.nl

  • Rouwen, vasthouden, loslaten en doorrennen: daarover gaat ‘La Despedida’. (...) Er zitten genoeg ervaringen om de intense voorstelling boven een particulier relaas uit te tillen.

    de Volkskrant over ‘La Despedida' -
  • Persoonlijke ervaringen met verlies, rouw en afscheid zijn door choreografe Patricia van Deutekom omgezet in een explosieve voorstelling vol met rauwe, universeel herkenbare emoties.”

    Het Parool over ‘La Despedida’ -

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]