10910-Een voorstelling die schijt heeft (Kurt van der Elst) (2).jpg

(....) Een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel 12+

Theater Artemis

Grote Zaal
Toneel

Winnaar Gouden Krekel voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie 2020-2021

Een zwaar behaarde zanger zong ooit: “Is this the real life? Is this just fantasy?” Best een lekker nummer. Maar waarom kreeg hij nooit een helder antwoord? Waarom moeten wij iets snappen dat eigenlijk onbegrijpelijk is? Overigens heeft dat hele nummer van Queen geen zak met de voorstelling te maken. Het is maar een voorbeeld. Of mag dat ook niet meer tegenwoordig? Ga je dan na afloop zeuren bij de kassa dat de promotekst niet klopte? “Het allerknapste: naast filosofisch is ‘(…..)’ ook gewoon ontzettend leuk.” (de Volkskrant *****) Niets voor niets won Artemis met deze voorstelling de Gouden Krekel 2021. 

(…..)’ won de Gouden Krekel voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie 2020-2021. Uit het juryrapport: “‘(…..)’ is behoorlijk vaag, laat zich lastig navertellen, maar van begin tot het einde raak. Een overrompelende theaterervaring, die met Carola Bärtschiger, Willemijn Zevenhuijzen en Elias De Bruyn de ideale acteurs heeft, want in niets stralen ze uit dat ze acteurs zijn. Hun timing in het ontkennen van spel is perfect.” 

 • makers en spelers

  regie: Jetse Batelaan, spel: Carola Bärtschiger, Elias De Bruyne en Willemijn Zevenhuijzen, foto: Kurt Van der Elst, muziek: Les Trucs, www.artemis.nl

 • Het allerknapste: naast filosofisch is ‘(…..)’ ook gewoon ontzettend leuk.

  de Volkskrant -
 • De voorstelling schakelt behendig heen en weer tussen geestig absurdisme en existentiële nachtmerrie.

  NRC -
 • Er gebeurt misschien niets, de voorstelling gebeurt wel degelijk. Ouders, leraren, begeleiders van welk soort dan ook, neem al uw kinderen mee en bereid ze voor op het leven door een bezoek aan ‘(…..)’.

  Theaterkrant -

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]