12950-De grote Europashow (Bente Hilkens) (1).jpg

De Grote Europashow

De Kiesmannen

Grote Zaal
Theatercollege

Muzikale show vol satire en scherpe analyses over de toekomst van Europa
Let op: Deze voorstelling is geannuleerd.

In 2019 leek er geen vuiltje aan de lucht, maar in ongekend korte tijd is ons continent getroffen door een pandemie, droogte en inflatie. De verwoestende oorlog in Oekraïne is een keerpunt in de Europese geschiedenis. Hoe moet de toekomst van Europa eruitzien?  

In mei 2024 mogen wij opnieuw stemmen over de toekomst van ons oude continent. Hoe moet het verder? Wat wordt de koers? Moeten we toewerken naar een Europees leger? De klimaatambities verhogen? En wie heeft de beste oplossing voor het migratievraagstuk? De keuze is aan ons Europeanen.  

Na hun theatervoorstelling ‘Op zoek naar Europa’ bestormen de Kiesmannen in aanloop naar de Europese Verkiezingen van mei 2024 opnieuw de podia om Nederland naar de stembus te krijgen. In een muzikale show vol satire en scherpe analyses nemen ze je mee in ‘De Grote Europashow’. Zodat jij straks precies weet welk hokje je rood moet maken. 

 

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]