Bert Visscher - Dat zie je een ander niet doen (Bertil van Wieren).jpg

Dat zie je een ander niet doen

Bert Visscher

Grote Zaal
Cabaret

De laatste show van Bert Visscher? Wie weet

Bert Visscher moest even door een pandemie en een winterslaap heen, maar gaat toch weer het podium op. Met veel plezier brengt hij nieuwe idioterie, materiaal dat nog op de plank lag en een greep uit de beste scènes uit zijn succesvolle carrière. En misschien was het dat dan wel, wie weet. Hij is immers ook geen zestig meer.

  • Nieuwe Visscher is onbetaalbaar geestig. (…) Hij duikt nu in de romantiek van het zigeunerleven en stoft op geheel eigen wijze de onvergankelijke clichés van het nomadische leven af. (…) Visscher buit zijn komische talent – het prethoofd en de woede wanneer dingen wéér niet lukken – ten volle uit, waarbij hij, de sukkelaar met de beste intenties, een chaos creëert die de zaal doet golven van het lachen. Zijn tempo is onnavolgbaar, zijn arsenaal aan grappen en grollen onuitputtelijk.

    Algemeen Dagblad over ‘Hij wordt vanzelf moe’ -
  • Visscher voegt opnieuw een energieke, zeer grappige show toe aan zijn oeuvre, waarmee hij bewijst nog lang niet moe te zijn.”

    NRC over ‘Hij wordt vanzelf moe’ -

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]