foto lonneke.jpg
0028-WEB-Daan-foto Menno Bouma.jpg

Daan van der Hoeven & Wat mij betreft

ComedyPact | Daan van der Hoeven & Lonneke Dort

Blauwe Zaal
Cabaret

Twee cabaretvoorstellingen van festival-juryprijswinnaars

Tijdens ComedyPact zie je twee cabaretvoorstellingen.
Daan van der Hoeven is een meeslepende verteller en begenadigd grappenmaker met een vlijmscherpe timing. Daan heeft tot zijn 25ste altijd de gebaande paden gevolgd, tot hij op een dag naar buiten keek en een medewerker van de plantsoenendienst op een grasmaaier zag. Met geopende ogen heeft hij het roer omgegooid en is cabaretier geworden. Een sprong in het diepe, op weg naar het in zijn ogen hoogst haalbare: het simpelweg "zijn". Hij mag dan wel uit de sleutelstad komen, maar die sleutel heeft hij nog altijd niet gevonden.

Daan speelt regelmatig op festivals als Lowlands, Paaspop, Concert at Sea en Oerol. Ook zag je hem op het International Comedy Festival Rotterdam en het Utrecht International Comedy Festival.

Lonneke Dort won de juryprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, werd wildernisgids en is klaar om tijdens de apocalyps het bos in te trekken. Tot die tijd probeert ze haar weg te vinden tussen beige mensen en sudderen in je eigen comfortzone.

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]