10710-Boompje beestje (Merlijn Doomernik) (2).jpg

Boompje Beestje

Boban Benjamin Braspenning

Blauwe Zaal
Cabaret

“De liedjes zijn ijzersterk en de grapdichtheid is hoog” - Theaterkrant

Kersvers cabarettalent Boban Benjamin Braspenning bestormt de theaters met zijn debuut ‘Boompje beestje’. Namens de pechgeneratie duikt hij in de wereld van de woningmarkt en de wereld van het grote geld. Opgegroeid in de periferie van de kak en afgestudeerd als econoom en ethicus, kan Boban niet anders dan zich daar dubbelzinnig toe verhouden. Met opgewekt cynisme houdt hij het publiek een spiegel voor, waarin hij zelf maar moeilijk kan kijken.

  • De door hem zelf op gitaar en piano begeleide liedjes zijn ijzersterk en de grapdichtheid is hoog. Bovendien gáát het ergens over. Braspenning toont zich een veelzijdige cabaretier met een groot gevoel voor taal. Subtiel weeft hij in zijn programma commentaar op de misstanden op de woningmarkt, maar hij blijft altijd licht. Braspenning is geen drammer, hij wil vermaken. En dat doet hij.

    Theaterkrant -
  • Deze ethische econoom houdt met zijn intelligente liedjes het publiek een scherpe spiegel voor. De liedjes hebben stuk voor stuk oorwormpotentie.

    Juryrapport Groninger Studenten Cabaret Festival 2021 -

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]