Voorronde Kunstbende Utrecht 2024

Voorronde Kunstbende Utrecht 2024

Kunstbende

Hele gebouw

Amateuruitvoering

zo 21 apr 2024

13:00 - 20:15

Laat je inspireren en moedig de makers aan

Tientallen jongeren uit de provincie Utrecht laten zich tijdens de voorronde zien in negen verschillende categorieën: Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Jongeren kunnen zich aanmelden tot twee weken voor de voorronde via kunstbende.nl.

voor het eerst op het podium
De voorronde is voor iedereen van 13 t/m 19 jaar én voor iedereen op de middelbare school. Deelnemers mogen in meerdere categorieën meedoen, in hun eentje, met z’n tweeën of een hele groep. De act moet zelfgemaakt en -bedacht zijn. Deelname is gratis. Ze worden tijdens de voorronde binnen hun eigen categorie beoordeeld door een professionele jury en maken kans op vele stimuleringsprijzen, van studiotijd tot coaching. Voor veel artiesten is Kunstbende de eerste plek geweest voor hun podiumervaring, vaak een onvergetelijke gebeurtenis. Denk aan Trijntje Oosterhuis, Shay Latokulan en Martin Garrix.

Op 21 april zijn de jongeren te zien op verschillende plekken in de schouwburg. Laat je inspireren en moedig de makers aan. Het complete programma wordt later bekend gemaakt.

Voorronde Kunstbende Utrecht 2024

Kunstbende

Voorronde Kunstbende Utrecht 2024

selecteer datum en tijd

zo 21 apr 2024

13:00 - 20:15

€ 5,00

koop kaarten
gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal