Talking Hands 8+

Talking Hands 8+

Het Filiaal Theatermakers

Blauwe Zaal

Toneel

Muziek

Dans

dernière

met workshop

di 30 apr 2024

div. tijden

Poëtische, grappige, muzikale en handige voorstelling over wat mensen verbindt

Een avontuurlijk verhaal met handen in de hoofdrol. In Talking Hands beland je in een wereld waar handen alles in de hand lijken te hebben. Waar ze reizen, dromen, gebaren, ontmoeten, zingen en houvast vinden.  Reis mee door de tijd, van de handafdrukken in oude grotten van Lascaux naar de handen van de spelers die op toneel stil gebaren.

tekst en regie: Monique Corvers, video: Ramses Graus, compositie: Gábor Tarján, uitvoering: Mauricio de Kok, Jawa Manla, Ramses Graus, Eileen Graham en Gábor Tarján, scenefoto's: Joris van Bennekom en Sjoerd Derine, www.hetfiliaal.nl

Talking Hands 8+

Het Filiaal Theatermakers

Talking Hands 8+

selecteer datum en tijd

di 30 apr 2024

16:00 - 16:50

€ 14,00 / t/m 18 jaar € 10,00

koop kaarten

workshop

14:30 - 15:30

€ 2,00

koop kaarten

di 30 apr 2024

19:00 - 19:50

€ 14,00 / t/m 18 jaar € 10,00

koop kaarten

'Talking Hands' is grappig, informatief, inclusief en ontroerend. Daarnaast laat Het Filiaal met deze mix van live-cinema, muziek, sketches en gebarentaal zien hoe uniek de theaterervaring kan zijn. De illusies die op het scherm worden getoverd zijn prachtig.

Theaterkrant
lees de recensie

Het gaat over handen, maar dan in verschillende verhaallijnen. Zo hebben we de Handleiding met leuke woordgrapjes en weetjes over handen, de handen die elke dag op reis gaan, dromen en dingen meemaken. En de ontdekking van een Franse grot met tekeningen van vroeger, van dieren, maar ook van handen.

Bier & Appelsap
lees de recensie

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal