Supernormaal 5+

Supernormaal 5+

HNTjong

Blauwe Zaal

Toneel

met workshop

wo 01 mei 2024

14:00 - 14:50

Een feest van kleurrijke figuren die in geen enkel hokje passen

Wat is normaal? Is de juf die begint te dansen tijdens de les normaal? Of de vader die bij elk liedje tranen met tuiten huilt? En is het bij jou thuis eigenlijk normaal? Opeens huppelt er een harig blauw figuur rond. De gordijnen beginnen te dansen op de beat. Is dát normaal? In de wonderlijke wereld van HNTjong kom je erachter dat anders zijn helemaal geen straf is. Het is misschien wel een superpower.

In de workshop voorafgaand aan de voorstelling ‘Supernormaal’ onderzoek je wat het allernormaalste is wat je kunt doen. Aan de hand van opdrachten onderzoek je of je normaal bent en of je dat eigenlijk wel zou willen. En wie bepaalt dat eigenlijk: de ander of jij zelf?

De workshop is voor deelnemers van 5+ en duurt van 12:30 - 13:30 uur. Om de workshop bij te wonen, moet je een kaartje (€ 2) kopen.

regie: Loek de Bakker, spel: Sam van Hulst, Ziggy Knel, Floyd Kosters , kostuumontwerper: David Laport, decor: Janne Sterke, lichtontwerp: Tim van 't Hof, compositie: Jelle Hoekstra, tekstbijdrage: Sofie Tseng, inflatable: Mano Collette, dramaturgie: Martine Manten, regie assistent: Talla Dirkzwager, foto's: Salih Kilic, www.hntjong.nl

Supernormaal 5+

HNTjong

Supernormaal 5+

selecteer datum en tijd

wo 01 mei 2024

14:00 - 14:50

€ 14,00 / t/m 18 jaar € 10,00

koop kaarten

workshop

12:30 - 13:30

€ 2,00

koop kaarten

“‘Supernormaal’ is humoristisch en de boodschap dat aanpassingsgedrag niet altijd nodig is, spreekt tot de verbeelding.”

Theaterkrant

“Door enkele simpele omkeringen tot hun uiterste consequenties door te voeren werkt ‘Supernormaal’ regelmatig op de lachspieren.”

NRC

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal