Small People

Small People

Ivgi&Greben

Blauwe Zaal

Dans

drankje inclusief

do 25 apr 2024

20:30 - 21:40

Een tragikomische, expressieve dansvoorstelling over ‘het menselijk tekort’

Het leven komt in volle vaart op ons af. Wat doen we ermee? Springen we erop, duiken we weg of slaan we op de vlucht?
'Small People' verbeeldt de strubbelingen die het leven ons voorschotelt. Het brengt de universele uitdagingen in beeld waarmee we als mens worstelen, terwijl we proberen te ontsnappen aan de knopen die het leven soms legt.
 

Uri Ivgi en Johan Greben, samen met de fantastische groep van acht dansers, brengen een mix van expressieve en visuele dans die doordrenkt is van emoties, zowel tragisch, humoristisch als hoopvol.

Stel je voor: acht dansers bewegen synchroon, als een grote groep die ons allemaal vertegenwoordigt. Plotseling springt één danser eruit met een energieke solo, als een beest dat losbreekt. De choreografie met solo's, duetten en meer, vertelt een menselijk verhaal over samenwerking en individuele vrijheid, verlangen en hoop. Het is als een levendig spel met hoe we onszelf als mensen zien, soms serieus, soms met een knipoog.

choreografie: Uri Ivgi, Johan Greben i.s.m. de dansers: Daniel Flores Pardo, Ludovico Murgia, Gaetano Tricomi, Sofia Lacava, Anastasia Papasakellariou, Greta Cecconi, Senne Reus, Sara Cordes, dramaturgie: Judith Schoneveld, muziekcompositie: Tom Parkinson, lichtontwerp: Wil Frikken, decor & kostuumontwerp: Uri Ivgi, Johan Greben, techniek: Mathijs Van Loo, scenefoto's: Paul Sixta, www.ivgi-greben.nl

Small People

Ivgi&Greben

Small People

selecteer datum en tijd

do 25 apr 2024

20:30 - 21:40

€ 21,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal