Digital Twin

Digital Twin

Another Kind Of Blue

Grote Zaal

Dans

drankje inclusief

wo 24 apr 2024

20:00 - 21:30

Fascinerende mix van moderne dans en technologie

Alles en iedereen heeft een digitale tweeling. Ook jij, in de vorm van alle data die er over jou zijn verzameld. Heb je daar volledige controle over, of niet? Hoe verhouden de digitale en fysieke wereld zich tot elkaar? Wie beïnvloedt eigenlijk wie? In deze voorstelling verkent choreograaf David Middendorp het gebied waar de digitale en fysieke wereld elkaar overlappen.

 

‘Digital Twin’ bestaat uit vier choreografieën. ‘MetaHuman’ - een samenwerking met choreograaf Wubkje Kuindersma - laat ons zien welke vorm de digitale tweelingversie van een mens kan hebben. Hoe zou het zijn om onze digitale tweelingbroer of -zus te ontmoeten? In het ontroerende ‘Missing’ gaat een danseres een duet aan met de digitale versie van iemand die er fysiek niet meer is. ‘Frequentie 3’ opent de poorten van de wiskundige wereld van getallen. Tot slot wordt oude bekende ‘Airman’ opgevoerd: “David Middendorp verbluft met dansers en drones die samensmelten in een betoverende wereld.” (de Volkskrant ****)

VR-versie
'Digital Twin' is ook te bekijken als VR-voorstelling, waarbij je m.b.v. een headset volledig wordt ondergedompeld in deze wondere wereld: lees meer | bestel

Scenefoto's: Kim Vos, www.anotherkindofblue.nl

Digital Twin

Another Kind Of Blue

Digital Twin

selecteer datum en tijd

wo 24 apr 2024

20:00 - 21:30

€ 28,50 / € 24,50 / € 18,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

Volkskrant over 'WAVE': “Technisch verbluffend.”

de Volkskrant

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal