06032022_Zzzzzondag_SSBU©dorienhein-2647.jpg
Teddy Tops-klein.jpg
2022-06-eva-oosters-bas-van-setten-24-klein.jpg
Crystal-Hassell-03.jpg
Zjos Dekker.jpg
Persfoto_FemkeTeussinkFotografie_Hoge-resolutie.jpg

Zzzzzondag!

Oscar Kocken en gasten

Zindering
Verdieping

Zinderende talkshow elke eerste zondag van de maand

Voor het zesde opeenvolgende seizoen presenteert Oscar Kocken elke eerste zondag van de maand een zinderende talkshow in Zindering! Dit jaar zónder Patrick Nederkoorn, maar mét een steeds wisselende co-host. Co-host bij deze eerste editie is niemand minder dan de culturele duizendpoot Teddy Tops, schrijver, programmamaker, presentator en het gezicht van het immens populaire spokenwordpodium Mensen Zeggen Dingen.

Ze ontvangen deze zondag de jongste wethouder die Utrecht ooit had. Eva Oosters zit op haar zesentwintigste namens Student&Starter in het stadsbestuur en is wethouder van onder andere Cultuur, Sport en Participatie. Zij komt vertellen over haar toekomstplannen, dromen en ambities en blikt alvast terug op de eerste maanden van deze stormachtige nieuwe baan. Elke editie draagt de co-host een eigen interviewgast voor en de keuze van Teddy viel op Crystal Hassell, die werkt als professioneel geestverruimer. Zij combineert sociale wetenschappen en verschillende kunstdisciplines om maatschappelijke structuren inzichtelijk te maken, mensen te trainen om vastgeroeste denkbeelden los te laten en zo nieuwe perspectieven te ontdekken om anders te kijken naar anderen, jezelf en de rest van de wereld waarin wij leven. De derde gast op deze zondagmiddag is Zjos Dekker, de (zelfbenoemde) leukste autist van Twitter. 

De gesprekken worden afgewisseld met muziek van Johanneke ter Stege. De bar is open vanaf 15.00 uur.

Bereikbaarheid tijdens Singelloop
Op zondag 2 oktober vindt ook de Singelloop plaats. Aangezien de schouwburg op het parcours ligt kun je hier mogelijk hinder van ondervinden. In verband met het evenement zullen diverse buslijnen niet of volgens een andere dienstregeling rijden. Plan je reis op www.u-ov.info. Als je met de fiets komt kun je via deze link de wegafsluitingen en oversteekplaatsen bekijken. Klik op het oversteek-icoon of op één van de gekleurde lijnen om te zien op welke manier je op deze plaatsen over kunt steken of wat de afsluittijden zijn.

podcast
Luister naar de podcast 'UITcast', waarin Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn vertellen over hoe je een interview moet houden, maar óók hoe je een interview moet geven.

foto's: Dorien Hein, Bas van Setten (Eva Oesters), Femke Teussink (Johanneke ter Stege)

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]