Zzzzzondag_dec22.jpg
Eveline van Rijswijk_banner.jpg (1)
Zzzzzondag_4_Marjolein de Rooij.jpg
Naamloos.jpg
Zzzzzondag_4_Sewan.jpg

Zzzzzondag!

Oscar Kocken en gasten

Zinderende talkshow elke eerste zondag van de maand

Voor het zesde opeenvolgende seizoen presenteert Oscar Kocken elke eerste zondag van de maand een zinderende talkshow in Zindering! Ook in deze nieuwe reeks draait alles om de actualiteit. Bevlogen wetenschappers, politici, journalisten, kunstenaars, idealisten, activisten, dromers en doeners laten hun verfrissend licht schijnen op het allerlaatste nieuws. De ene keer een podium vol Bekende Nederlanders, dan weer mensen van wie je je afvraagt waarom zij in hemelsnaam nog geen BN’er zijn. Ook dit seizoen worden de gesprekken afgewisseld met muziek. Bar open vanaf 15.00 uur.

Co-host in deze editie is columnist en theatermaker Eveline van Rijswijk.

gasten
De muziek komt van JOAN (Myrthe Boersma en Juliana Hahn). Te gast zijn de nieuwe directeur van Stadsschouwburg Utrecht, Sewan Mumcuyan en Marjolein van Rooij, de oprichter van de Vakbond Voor Dieren en schrijver van het boek "Hoeveel vakantiedagen heeft een varken?". Klimaatwetenschapper Ernst Jan Kuiper is deze zondag inspirator.

podcast
Luister naar de podcast 'UITcast', waarin Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn vertellen over hoe je een interview moet houden, maar óók hoe je een interview moet geven.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]