Zelf weten

DAMN, HONEY

"Zelf weten is niet uitsluitend vrolijk verpakt vermaak, maar ook een pleidooi voor educatie, feminisme en emancipatie" - Theaterkrant

Je ‘probleemzones’ moeten verbergen. Dat seks om de man draait. Dat het je eigen schuld is als je in je billen wordt geknepen. Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen van DAMN, HONEY zijn er klaar mee. In ‘Zelf weten’ laten ze zien hoe absurd sommige dingen zijn die we als normaal beschouwen. Ze breken dwars door alle taboes heen en praten in alle openheid over alles, in de hoop dat jij je minder alleen voelt. Verwacht een carrousel aan slecht geacteerde sketches, wellicht wat experimentele dans hier en daar, veel zelfspot, een lach en misschien zelfs een traan.

NB: Deze voorstelling gaat over de rotzooi waar je als vrouw mee moet dealen. Dit betekent dat er onder andere onderwerpen voorbij komen als eetstoornisproblematiek, seksueel grensoverschrijdend gedrag en victim blaming.

Club NU
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van Club NU, de programmalijn van Stadsschouwburg Utrecht voor mensen van NU. Fris, verrassend, actueel, herkenbaar, maatschappijkritisch en wereldwijs. Meer weten over Club NU?

  • credits

    regie: Stephanie Louwrier, spel: Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, foto: Casper Koster, www.damnhoney.nl

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]