TGJV-WIND-Demonstranten-210x148mm.jpg

WIND

Toneelgroep Jan Vos

Boer Peter
Toneel

Een onstuimige komedie over de energietransitie in de praktijk.
• let op: locatie bij Boer Peter - Thematerweg 6, Haarzuilens.

Na alom geprezen producties als GAS en MANSHOLT brengt Toneelgroep Jan Vos de nieuwe locatievoorstelling WIND. Tjeerd Bischoff schreef een onstuimige komedie over de energietransitie, waarin hij de gevolgen schetst van ongelukkige politieke keuzes voor de bewoners van een klein dorp.

Als de plannen voor een windmolenpark bekend worden gemaakt, komen de bewoners van een klein dorp lijnrecht tegenover elkaar te staan. We spelen de voorstelling in de zomer van 2023 in onze tent, op de boerderij van Boer Peter in Haarzuilens. Naast de voorstellingen is er ook een randprogramma bestaande uit o.a. een wekelijkse talkshow gepresenteerd door Margriet Brandsma.

talkshow
Op de zaterdagen 24 juni en 1 juli is er voorafgaand aan de voorstelling om 18.15 uur een talkshow. De toegang is gratis, reserveren verplicht (randprogrammering).

dineren
Maak deze avond compleet en reserveer bij de cateraar een heerlijke maaltijd. Aanvang diner op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag: 18.30 uur. Aanvang lunch op zondag 12.30 uur.

 

  • Bereikbaarheid en toegankelijkheid locatie

    Heeft u extra begeleiding nodig op locatie omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent, slechthorend of in een rolstoel zit? Mail dan naar [email protected], voor dringende gevallen kunt u ook bellen met: 06-83055170.

  • credits

    Tekst: Tjeerd Bischoff, Regie: Jeroen van den Berg, Spel: Helmert Woudenberg, Trudi Klever, José Kuijpers, Dimme Treurniet, Dagmar Ketelaers, Storm Parser, Muziek: Jaap van Keulen, Liedteksten: Peer Wittenbols, Decor- en kostuums: Ellen Klever, Licht: Catharina Scholten, Productie: Diederik Pasman, Marketing: Puck Overman, Zakelijke leiding: Judith Huizing

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]