Tochtje langs de Rijn.JPG

Wijn & Spijs: Tochtje langs de Rijn

Of eigenlijk: Spijs & Wijn. De wijnwereld op z’n kop
verplaatst van 7 naar 19 mei

Dit seizoen bepaalt wat op het bord verschijnt wat we in het glas schenken. Minder aandacht voor de wijn? In tegendeel. Aan de hand van Chefkok Altwin van Schaik , Hans Janssen van Margaret Wines en sommelier Isaac Kaemingk proef je meer uiteenlopende wijnstijlen dan ooit. Een regenboog aan smaken en geuren van passende wijnen van over de hele wereld.

internationale kookstijlen
Elke editie heeft een uniek en smakelijk thema. Reis mee op mini-vakantie naar een gastronomische streek, dompel je onder in de tradities van een klassieke keuken of maak kennis met vernieuwende, internationale kookstijlen. Proef met ons mee. 

deze editie
Wijnglazen op groene voetjes met halfzoete riesling op het dek van een rondvaartboot. Aan de zwier op de rivier, kronkelend door het Rijndal. Steile wijngaarden met fonkelende druiven en eeuwenoude dorpen vol vakwerkhuisjes. Is er niks veranderd? Aber natürlich. Met de frisse stroom van de rivier vernieuwen de tradities zichzelf seizoen na seizoen. Tijd perfectioneert de typische lokale recepten, zoals het water in de Rijn de stenen polijst. Fijner. Zachter. Smakelijker. Herontdek de culinaire rijkdom van het Rijndal.

 

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]