Puur Italië.JPG

Wijn & Spijs: Puur Italië

Zindering
Foodprogramma

Of eigenlijk: Spijs & Wijn. De wijnwereld op z’n kop

Dit seizoen bepaalt wat op het bord verschijnt wat we in het glas schenken. Minder aandacht voor de wijn? In tegendeel. Aan de hand van Chefkok Remco Vellinga, Hans Janssen van Margaret Wines en sommelier Isaac Kaemingk proef je meer uiteenlopende wijnstijlen dan ooit. Een regenboog aan smaken en geuren van passende wijnen van over de hele wereld.

internationale kookstijlen
Elke editie heeft een uniek en smakelijk thema. Reis mee op mini-vakantie naar een gastronomische streek, dompel je onder in de tradities van een klassieke keuken of maak kennis met vernieuwende, internationale kookstijlen. Proef met ons mee. 

deze editie
Wees eerlijk: wie houdt niet van de Italiaanse keuken? Het land ademt gastronomie, het zingt smaken en viert geuren. Wijn stroomt er door de aderen. Als je wijn drinkt, eet je. En als je eet, drink je wijn. Een verfrissende Prosecco of Verdicchio? Past een stevige rode beter? Barolo of Brunello? Italië heeft keus genoeg. Spijs & Wijn – Puur Italië is een avond typische Italiaanse wijnen en gerechten met een vleugje Zindering. Schuif aan, waan je even op vakantie en laat je fêteren. Acqua in bocca.

 

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]