Parijse Bistro.JPG

Wijn & Spijs: Parijse Bistro

Zindering
Foodprogramma

Of eigenlijk: Spijs & Wijn. De wijnwereld op z’n kop

Dit seizoen bepaalt wat op het bord verschijnt wat we in het glas schenken. Minder aandacht voor de wijn? In tegendeel. Aan de hand van Chefkok Remco Vellinga, Hans Janssen van Margaret Wines en sommelier Isaac Kaemingk proef je meer uiteenlopende wijnstijlen dan ooit. Een regenboog aan smaken en geuren van passende wijnen van over de hele wereld.

internationale kookstijlen
Elke editie heeft een uniek en smakelijk thema. Reis mee op mini-vakantie naar een gastronomische streek, dompel je onder in de tradities van een klassieke keuken of maak kennis met vernieuwende, internationale kookstijlen. Proef met ons mee. 

deze editie
De bistro’s bepalen de eetcultuur van Parijs. Daar is het spannend eten. Ooit bedoeld voor Jean met de casquette en een slanke portemonnee, uitgegroeid tot de coup de coeur van menig bon vivant. Zeg je Parijs, dan zeg je bistro. Deze editie van Spijs & Wijn is een ode aan Parijs, de stad van de liefde en het licht. Haar smaken en geuren, haar charme en karakter. Het is het bruisend hart van la gastronomie Française en de trots van een land. Een land met een diepgewortelde culinaire traditie, op het bord én in het glas.

 

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]