Langs de toppen van de Alpen.jpeg

Wijn & Spijs: Langs de toppen van de Alpen

Zindering
Foodprogramma

Of eigenlijk: Spijs & Wijn. De wijnwereld op z’n kop

Dit seizoen bepaalt wat op het bord verschijnt wat we in het glas schenken. Minder aandacht voor de wijn? Integendeel. Aan de hand van Chefkok Altwin van Schaik , Hans Janssen van Margaret Wines en sommelier Isaac Kaemingk proef je meer uiteenlopende wijnstijlen dan ooit. Een regenboog aan smaken en geuren van passende wijnen van over de hele wereld.

internationale kookstijlen
Elke editie heeft een uniek en smakelijk thema. Reis mee op mini-vakantie naar een gastronomische streek, dompel je onder in de tradities van een klassieke keuken of maak kennis met vernieuwende, internationale kookstijlen. Proef met ons mee. 

deze editie
Een stevige bergwandeling langs zonnige alpenweides met grazende runderen. Wit besneeuwde bergtoppen en dansende stoeltjesliften in de wind. Is dat witte bloempje nou Edelweiss? Brrrr, fris hier, krijg je trek van. Wat eten we vanavond? De keukentradities van de Alpen reiken verder dan spaghetti Bolognese in een berghut of een strudel op de skipiste. Restaurant Zindering is voor één avond een knusse stube. Warm je aan de smakelijke gerechten uit de streek en spannende wijncombinaties.

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]