Kleurrijk Midden Oosten.JPG

Wijn & Spijs: Kleurrijk Midden Oosten

Zindering
Foodprogramma

Of eigenlijk: Spijs & Wijn. De wijnwereld op z’n kop

Dit seizoen bepaalt wat op het bord verschijnt wat we in het glas schenken. Minder aandacht voor de wijn? Integendeel. Aan de hand van Chefkok Remco Vellinga, Hans Janssen van Margaret Wines en sommelier Isaac Kaemingk proef je meer uiteenlopende wijnstijlen dan ooit. Een regenboog aan smaken en geuren van passende wijnen van over de hele wereld.

internationale kookstijlen
Elke editie heeft een uniek en smakelijk thema. Reis mee op mini-vakantie naar een gastronomische streek, dompel je onder in de tradities van een klassieke keuken of maak kennis met vernieuwende, internationale kookstijlen. Proef met ons mee. 

deze editie
Duizend en één geuren en smaken tekenen samen de contouren van deze culinaire hotspot. Specerijen en kruiden in alle kleuren zijn de traditionele smaakmakers van deze regio. Het is het thuis van de vroegste beschavingen en de eerste landbouw. Ja. Zelfs de wijncultuur begon hier. Huidig Georgië is de vindplaats van de oudste wijnpersen. Spijs & Wijn – Midden Oosten is een culinair eerbetoon aan de rijke eetcultuur van een mystieke plek waar het begon. Ontrafel jij de keukengeheimen van het Midden Oosten? Licht een culinaire tip van de sluier op bij Spijs & Wijn.

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]