Hollandsche Pot.JPG

Wijn & Spijs: Hollandsche Pot

Zindering
Foodprogramma

Of eigenlijk: Spijs & Wijn. De wijnwereld op z’n kop

Dit seizoen bepaalt wat op het bord verschijnt wat we in het glas schenken. Minder aandacht voor de wijn? In tegendeel. Aan de hand van Chefkok Remco Vellinga, Hans Janssen van Margaret Wines en sommelier Isaac Kaemingk proef je meer uiteenlopende wijnstijlen dan ooit. Een regenboog aan smaken en geuren van passende wijnen van over de hele wereld.

Elke editie heeft een uniek en smakelijk thema. Reis mee op mini-vakantie naar een gastronomische streek, dompel je onder in de tradities van een klassieke keuken of maak kennis met vernieuwende, internationale kookstijlen. Proef met ons mee. 

deze editie
Zijn Nederlanders bescheiden over de traditionele kost? Als we uit eten gaan proeven we over de grens. Pizza en pasta, Franse haute cuisine of Japanse sushi. Restaurant Zindering kookt het liefst met lokale ingrediënten. Zeker als deze passen in onze eigen Hollandsche eetcultuur. Wie geniet er niet van een stamppot boerenkool, witte asperges of knapperige sperzieboontjes? Bij Spijs & Wijn – Hollandsche Pot herontdek je gerechten en tradities uit de culinaire geschiedenis van ons land. En al halen we de wijn over de grens, deze avond is een vakantie in eigen land.​

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]