Asian streetfood.JPG

Wijn & Spijs: Asian streetfood

Zindering
Foodprogramma

Of eigenlijk: Spijs & Wijn. De wijnwereld op z’n kop

Dit seizoen bepaalt wat op het bord verschijnt wat we in het glas schenken. Minder aandacht voor de wijn? In tegendeel. Aan de hand van Chefkok Remco Vellinga, Hans Janssen van Margaret Wines en sommelier Isaac Kaemingk proef je meer uiteenlopende wijnstijlen dan ooit. Een regenboog aan smaken en geuren van passende wijnen van over de hele wereld.

internationale kookstijlen
Elke editie heeft een uniek en smakelijk thema. Reis mee op mini-vakantie naar een gastronomische streek, dompel je onder in de tradities van een klassieke keuken of maak kennis met vernieuwende, internationale kookstijlen. Proef met ons mee. 

deze editie
Wat is de definitie van Streetfood? Volgens sommigen is het ‘eten dat je op straat koopt’. Anderen zeggen ‘gerechten to-go’. Of ‘genieten van ambachtelijk bereid voedsel zonder accommodatie’. Hoe je het ook noemt, Streetfood is de basis voor culinaire trends als foodtrucks en -festivals, boerenmarkten en eten in open lucht. Exotische invloeden uit verre landen spreken tot de verbeelding. Deze editie Spijs & Wijn - Asian Streetfood volgen we de voetstappen van chefkok Remco op zijn reis door zuidoost Azië. Natuurlijk met passende wijnen in het glas. Een pittige uitdaging…

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]