Aan tafel op de Balkan.jpeg

Wijn & Spijs: Aan tafel op de Balkan

Zindering
Foodprogramma

Of eigenlijk: Spijs & Wijn. De wijnwereld op z’n kop

Dit seizoen bepaalt wat op het bord verschijnt wat we in het glas schenken. Minder aandacht voor de wijn? Integendeel. Aan de hand van Chefkok Altwin van Schaik , Hans Janssen van Margaret Wines en sommelier Isaac Kaemingk proef je meer uiteenlopende wijnstijlen dan ooit. Een regenboog aan smaken en geuren van passende wijnen van over de hele wereld.

internationale kookstijlen
Elke editie heeft een uniek en smakelijk thema. Reis mee op mini-vakantie naar een gastronomische streek, dompel je onder in de tradities van een klassieke keuken of maak kennis met vernieuwende, internationale kookstijlen. Proef met ons mee. 

deze editie
De Balkan is een melting pot van culturen in het zuidoosten van Europa. In de tumultueuze geschiedenis kerven bewoners van wisselende afkomst hun tradities in het karakter van de streek. Steeds een eigen hoofdstuk toevoegend aan het gelaagde verhaal van de Balkan. Het culinaire verhaal van de Balkan is net zo complex als toegankelijk. Invloeden uit alle windstreken met name zuid Europa en westelijk Azië smelten samen tot rijke smaken met pit, vurig als de Balkan zelf. Comfort food avant la letre. Welke wijn schenken we daarbij?

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]