WAT DE F*CK IS GELUK 12+

Eigen Werk Theaterteam

Blauwe Zaal
Muziektheater

"Hoe kan ik praten over mijn gevoelens als ik het zelf niet eens begrijp?"

Eigen Werk Theaterteam maakt met 'Sombere Kinderen, een vrolijke familieband', een voorstelling over een gezin dat worstelt met de depressie van de puberdochter. Elk gezinslid zoekt naar woorden om zich te uiten en naar de noten en de beat die daarbij horen.

Dochter Piep verbergt haar somberheid. Soms gaan de remmen los. Dan zingt ze als een waterval. De moeder, een energiek dansende vrouw, wil haar dochter laten vliegen – wat meestal niet lukt. En vader is niet zo van de emoties, die is druk met zijn computers en gitaren. Uiteindelijk geven ze samen een lekker rommelig concert, waarin ze hun smaken, stijlen en meningen bij elkaar proberen te brengen.

Sombere gevoelens kunnen heel ingrijpend zijn, zeker als je ze voor jezelf houdt. De voorstelling spoort aan tot openhartigheid, want stil blijven is niet de oplossing.

credits
tekst: Sophie Tiddens, Pieter Tiddens, Anne Meijer, Saskia Goldschmidt, Mees de Wijn en Moos de Walle, regie: Esther Scheldwacht en Carlo Scheldwacht, dramaturgie: Corien Baart, compositie: Moos de Walle, Ronald Schmitz, Pieter Tiddens, spel: Marike van Weelden, Anne Meijer, Pieter Tiddens, www.eigenwerktheaterteam.nl

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]