Van Curaçao tot Concertgebouw

Tania Kross, Ernst Munneke en Randal Corsen

Grote Zaal
Muziek

De mooiste muziek voor zang en piano van Tania’s lievelingscomponisten

Met haar toegankelijke benadering van klassieke muziek weet de op Curaçao geboren operazangeres Tania Kross al 25 jaar een enorm publiek aan zich te binden. Voor ze naar Nederland kwam, zong ze in het bandje van haar broer, met de getalenteerde Randal Corsen op toetsen. Inmiddels is Corsen een gerespecteerd componist. Op het conservatorium in Nederland sloot ze pianist Ernst Munneke in het hart. Met hem trad ze op over de hele wereld. Om haar eerste kwarteeuw als zangeres te vieren, geeft Tania nu samen met haar twee beste muzikale vrienden een intiem klassiek concert met de mooiste muziek van haar lievelingscomponisten.

voorlopig laatste tour
Het is haast nu of nooit, aangezien Tania voorlopig niet door Nederland zal toeren. In 2016 is het theater op Curaçao compleet verwoest door een brand. Sindsdien heeft het eiland geen theater meer. Sinds twee jaar woont Tania weer op haar geboorte-eiland om een bijdrage te kunnen leveren aan de podiumkunsten op het eiland. Aangezien dit project veel van Tania's tijd inneemt stopt ze voorlopig met toeren.

• Tania heeft alvast een playlist gemaakt op Spotify met een greep uit de nummers die ze gaat zingen tijdens haar voorstelling.

credits
mezzosopraan: Tania Kross, piano: Ernst Munneke en Randal Corsen, foto: Esther van Vliet, www.theaterbureaudemannen.nl

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]