The Incredible Shrinking Man meets Mini Miss Miraculous

Arne Hendriks, Isil Vos & Club Gewalt

Blauwe Zaal
Muziektheater

Inspirerende nieuwe kijk op duurzaamheid van een krimpkunstenaar en een club Rotterdamse performers

Een theatrale lezing en een futuristische popopera worden in elkaar geschoven tot een muzikale lecture performance over krimp. Kunstenaar Arne Hendriks nodigt je uit om je een wereld voor te stellen waarin de mens krimpt tot een lengte van vijftig centimeter. Een mens die beter op de aarde past. Via de speculatieve vraagstelling 'What if' prikkelt Hendriks de verbeelding. What if de mens maar vijftig centimeter lang zou zijn? What if de evolutie omkeerbaar is? 

In deze double bill doen Arne Hendriks, actrice Isil Vos en muziek en performance collectief Club Gewalt gezamenlijk een optimistische poging de wereld te redden met een inspirerende kijk op duurzaamheid. Arne ontregelt het denken met talloze ideeën over krimp; Club Gewalt wakkert ons verlangen om te krimpen aan door Mini Miss Miraculous in het leven te roepen. Als orakel uit de toekomst predikt MMM het krimpevangelie om verwoesting van de aarde te voorkomen. Met hypnotiserende hyperpopsongs en futuristische midi-popmuziek. Nederlands gesproken, Engels gezongen. 
Lees meer op www.shrinkingman.nl en www.clubgewalt.nl.

• Bekijk hier alvast een aantal krimptips van Arne Hendriks.

credits
Een initiatief van Johan Idema, Arne Hendriks en Club Gewalt, foto: Peter Lipton, mede mogelijk gemaakt door het Mondriaan Fonds, Fonds 21, VriendenLoterij Fonds, Pauwhof Fonds, Fonds Podiumkunsten en Gemeente Rotterdam., www.shrinkingman.nl.

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]