Wunderbaum - The Clowns Convention (Fred DeBrock) 3.jpg

The Clowns Convention

Wunderbaum

Douwe Egbertszaal
Toneel

"Een levenbrengende kus aan de clown" - NRC Handelsblad *****

De Clowns zijn terug! In een wervelende show gaan de acteurs van Wunderbaum en Theaterhaus Jena op zoek naar een uitweg uit de crisis. Kunnen ze de mensheid redden van de ondergang? Hebben zij met hun patent op humor de laatste strohalm tegen polarisering in handen?

Op de muziek van beatboxer en muzikant Joost Maaskant (a.k.a. MAASK) presenteren zij nooit eerder vertoonde clownsacts en onderzoeken ze of de clown er nog wel toe doet. Tot groot plezier van pers en publiek: “Alle vastgeroeste denkbeelden over clowns passeren, maar ze worden opgeschud en van een nieuwe glans voorzien in een parade van prachtige acts. (…) Gaat dat zien.” - NRC Handelsblad *****

  • credits

    van en met: Walter Bart, Pina Bergemann, Wine Dierickx, Matijs Jansen, Joost Maaskant, Leon Pfannenmuller, Maartje Remmers, Marleen Scholten en Hanneke van der Paardt, muziek: Joost Maaskant, coproductie met Theaterhaus Jena, foto: Fred DeBrock, www.wunderbaum.nl.

  • Als Dicknose (een onweerstaanbaar grappige Maartje Remmers) een man uit het publiek haalt en tien minuten lang haar shitmonoloog op hem (en ons) afvuurt weet je: dit is uniek theater.

    De Volkskrant -
  • Een parade van prachtige acts. (…) Een louterende liefdesbeet, een levenbrengende kus aan de clown, het circus, de humor en daarmee aan ons, het publiek. Gaat dat zien.

    NRC Handelsblad -

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]