SeksKlimaat

Maria Goos, Sieger Sloot, Michiel de Jong

Blauwe Zaal
Toneel

Lichtvoetig theater over wat het leven de moeite waard maakt.

Als je met twee van je beste vrienden honderd keer zou ontbijten, wat worden dan de terugkerende onderwerpen? Waarvan word je blij of boos? Wat maakt je stil?

Maria Goos, Michiel de Jong en Sieger Sloot deden het en hadden het over de klimaatcrisis, hun seksleven en menselijk gedrag. Na honderd keer ’s ochtends aan tafel zijn ze nog steeds vrienden, al escaleerde het af en toe behoorlijk. In ‘Seksklimaat’ delen ze hun ontdekkingen. De voorstelling biedt geen oplossing voor het klimaatprobleem en een beter seksleven kunnen we je ook niet garanderen, maar wel the next best thing: inzicht in wat het leven de moeite waard maakt.

credits
tekst, idee, spel: Maria Goos, Michiel de Jong en Sieger Sloot, regie: Maria Goos, eindregie: Ria Marks, foto: Sergio Gridelli, www.allesvoordekunsten.nl

  • vraag aan het publiek

    Lief publiek,

    Kom je kijken naar 'SeksKlimaat'? Dan hebben wij, Maria Goos, Michiel de Jong en Sieger Sloot, een verzoek aan je. Het decor van onze voorstelling bestaat uit wat we vinden en krijgen. Dus nu aan jou de vraag: wil je iets meebrengen voor in ons decor? Het mag alles zijn, maar liever geen tassen met kleding. Als we te veel hebben, dan brengen we de spullen naar de kringloop. Dus wat je ons geeft, dat zie je niet meer terug.

    Heel erg veel dank en welkom bij SeksKlimaat, 

    Maria Goos, Michiel de Jong en Sieger Sloot

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]