Ravi de Robot 5+

Theater Sonnevanck & Silbersee

Blauwe Zaal
Muziektheater

Wat als je beste vriend een robot is?

Theater Sonnevanck won in de afgelopen negen jaar zeven Zilveren en twee Gouden Krekels: een unicum binnen het jeugdtheater. Nu brengt de groep samen met Silbersee een swingende familievoorstelling vol zingende robothuisdieren en dansende apparaten.

robot met een eigen wil
Het huis van Sas en haar vader zit vol gadgets. De ochtendkrant leest zichzelf voor, de koelkast komt de drankjes brengen, de prullenbak ruimt de rommel op en zet zichzelf iedere woensdag buiten. Alles in huis beweegt vanzelf. Hartstikke handig. Maar Sas mist iets: een vriend. Vrienden maken vindt ze niet makkelijk. Met haar vader kan ze er niet over praten. Die zit de hele dag achter zijn computers te beeldbellen. Alles verandert wanneer ze thuiskomt met Ravi. Niet zomaar iemand, want Ravi is een robot met een eigen wil. Hondsbrutaal, eigenwijs en vanaf nu haar beste vriend. Sas en Ravi zijn altijd samen, een onafscheidelijk duo. Haar vader wordt er gek van. Wat moet hij met dit nieuwe gezinslid? Want laten we eerlijk zijn… robots leven toch niet? Of wel soms?

'Ravi de Robot' is een swingende, muzikale familievoorstelling met zingende robothuisdieren en dansende apparaten. Marcel Osterop, Whitney Sawyer, Yung-Tuan Ku, Georgi Sztojanov en een echte robot nemen je mee in een avontuur waarin de wereld op zijn kop staat en je niet meer weet wie wie bestuurt.

 • credits

  tekst en regie: Daniël van Klaveren, muziekcompositie: Jonathan Bonny, muzikale leiding: Romain Bischoff, spel, zang en muziek: Yung-Tuan, Ku Marcel Osterop, Marcel Osterop, Marcel Osterop, Marcel Osterop, Georgi Sztojanov en Ravi, decor en kostuums: Morgana Machado Marques, ontwerp en bouw robot: Edwin Dertien, foto: Benning & Galdkova, www.sonnevanck.nl

   • lichtontwerp: Jeroen Smith
   • geluidsontwerp: Maurits Thiel
   • techniek: Tom de Haas en Christian Toonk
   • i.s.m. Universiteit Twente

   

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]