Nu ik je zie

SOLO stories | Soy Kroon

Blauwe Zaal
Toneel

Zoektocht van een zoon naar zijn vader, naar het boek van Merlijn Kamerling

Tien jaar na de zelfverkozen dood van zijn vader, beseft zijn 21-jarige zoon dat het hem niet lukt om iets van zijn leven te maken. Misschien ziet hij weer een toekomst als hij het verleden in de ogen durft te kijken. Maar hoe intensiever hij speurt naar sporen van zijn vader, hoe meer hij zichzelf tegenkomt.

‘Nu ik je zie’, is gebaseerd op het boek van Merlijn Kamerling over de verhouding tot zijn vader Antonie. Een voorstelling over uitgestelde rouw, volwassen worden, en de zoektocht naar je eigen identiteit, met in de hoofdrol het grote multitalent Soy Kroon.

videoclip Toen ik je zag

  • inleiding Annemiek Lely

    Voorafgaand aan de voorstelling wordt een inleiding verzorgd door dramaturg Annemiek Lely Zij zal meer vertellen over de inhoud en achtergrond van de voorstelling. Waar gaat Nu ik je zie over? Waarom koos Solo Stories ervoor om het boek van Merlijn Kamerling te bewerken voor een theatervoorstelling? En hoe pak je zoiets aan? Ook wordt ingegaan op de thematiek van de voorstelling: (uitgestelde) rouw, maar bovenal zelfontwikkeling. En natuurlijk mag je haar ook zelf vragen stellen.

  • credits

    oorspronkelijk script: Marc Veerkamp, naar het boek van Merlijn Kamerling, regie: Benno Hoogveld, spel: Soy Kroon, muziek: Rik Ronner, foto: Annemieke van der Togt, www.solostories.nl

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]