scènefoto n00b speelt n00b_2 (c) Bram Willems.jpg
scènefoto n00b speelt n00b_6 (c) Bram Willems.jpg

n00b speelt n00b

n00b

Blauwe Zaal
Cabaret

“Hun schurende humor is te authentiek om ze in een vergelijkingshokje te duwen” - Theaterkrant

Je kunt je carrière beroerder beginnen dan duo n00b. In 2021 studeerden Laura Bakker en Isabelle Kafando af aan de toneelschool, om gelijk het Amsterdams Kleinkunst Festival te winnen. “De twee spelen overtuigend, zingen prachtig en hun voorstelling zit vol schrijnende humor”, schreef de Volkskrant.

Hun eerste avondvullende voorstelling gaat over het zijn van een n00b: een nieuweling, een groentje, een nobody. Humor in een modern jasje door losers waar je hart sneller van gaat kloppen, met muziek die je mee kunt zingen. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld.

credits
regie: Peter van de Witte, door en van: Laura Bakker en Isabelle Kafando, foto: Bram Willems, n00bofficial.nl

 

 • De twee spelen overtuigend, zingen prachtig en hun voorstelling zit vol schrijnende humor. (…) De humor is lekker op het randje en hun ‘ladyperspectief’ maakt dat extra interessant.

  de Volkskrant -
 • Het programma (…) is minstens zo intrigerend als de naam van het tweetal. Hun schurende humor is te authentiek om ze in een vergelijkingshokje te duwen.

  Theaterkrant -
 • Een ontroerend komisch duo dat opvalt met soms schaamteloze teksten en het snelle schakelen tussen verschillende rollen en scènes.

  Algemeen Dagblad -
 • Puike actrices, die snel schakelen en met kleine gebaren of stemwisselingen nuances kunnen aanbrengen. Ze hebben bovendien een fijn gevoel voor absurdisme.

  Het Parool -
 • Het cabaret is met n00b een nieuw, bruisend duo rijker, dat excelleert in rauwe, absurde humor,

  interview NRC - iedereen is een loser

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]