Lokroep

Stichting Nanoek

Blauwe Zaal
Club NU Musical

"Wat een aanwinst voor de toekomst van de musical" - Trouw ****

‘Lokroep’, de #wetoo musical is een hyper actuele voorstelling over het genadeloze gebied tussen macht, verleiding en bedreiging. In vijf verhalen sleurt ‘Lokroep’ je mee van een steriele operatiekamer, naar een coffeecorner die druipt van activisme, terwijl er in de studio van de meest bekeken talkshow van Nederland gevochten wordt om eerherstel en genoegdoening.

Bijna twee jaar is er door een creatief collectief van nieuw musical talent gewerkt aan deze nieuwe oorspronkelijke Nederlandse musical Het is de eerste musicalproductie van NANOEK, de stichting die in 2020 werd opgericht door Anouk Beugels. Het is de missie van NANOEK om met brave new people, brave new musicals te maken.

 • Club NU randprogramma

  Pssst he jij! Ja, jij ja! Je komt naar de voorstelling Lokroep van Stichting Nanouk of niet?
  Wat zie je er goed uit zeg. Ja, jij!
  Je hoeft niet bang te zijn hoor. Het Club NU panel verzorgt namelijk een randprogramma over intimidatie bij de voorstelling Lokroep in de Escherfoyer.
  Zie ik je die avond in de wc? Ik heb er helemaal zin in… 

  Meer weten over Club NU en het Club NU panel? Lees het hier

 • credits

  regie en concept: Anouk Beugels, teksten: Elisabeth van Nimwegen, Marijn Bellaard Amanda Payne, Lotte Pierik, Lisse Knaapen, Mirthe Bron, componist: Job Greuter, foto: Rob de Haan, www.stichtingnanoek.nl 

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]