Theater Sonnevanck - Liegebeesten (Benning & Gladkova) 2.jpg
Theater Sonnevanck - Liegebeesten (Sanne Peper) 4.jpg
Theater Sonnevanck - Liegebeesten (Sanne Peper) 10.jpg

Liegebeesten 7+

Theater Sonnevanck

Blauwe Zaal
Muziektheater

Opzwepende voorstelling over een dapper kind, op zoek naar de waarheid

Noa weet niet wat hij hoort. Praten zijn ouders nou over een zusje? Maar hij heeft helemaal geen zusje. Dan ziet hij dat zijn moeder tranen wegveegt. “Niks aan de hand hoor, lieverd!” Zijn moeder liegt, dat is duidelijk. De radertjes in zijn detectivebrein draaien op volle toeren. Waar is zijn zusje gebleven? Er is maar een mogelijkheid: die levensgevaarlijke plek in de badkamer. Ze is weggespoeld. Met zijn onzichtbare vriend Priem trekt Noa de magische wereld onder het doucheputje in om zijn zusje te redden. Geïnspireerd op het werk van Hayao Miyazaki, maker van een van de allermooiste animatiefilms ooit: ‘Spirited Away’.

NB: Na afloop van de voorstelling ontvangen alle kinderen een boekje vol opdrachten, puzzels en testjes om mee aan de slag te gaan.

credits
tekst: Daniël van Klaveren, regie: Ada Ozdogan, compositie: Jip van den Dool, muziek, spel en zang: Gijs de Corte, Momo Samwel en Jip Smit, foto's: Benning & Gladkova, Sanne Peper, www.sonnevanck.nl

  • Kleurrijke en opgewekte voorstelling. (...) Het snelle tempo, de leuke figuren en de eigenwijze manier waarop Jip Smit als Noa overal op reageert, maken deze voorstelling.”

    de Volkskrant -

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]