Jungleprinter

Zoutmus

Blauwe Zaal
Club NU Muziektheater

“Muzikale meesters in absurdisme” - Theaterkrant

‘Jungleprinter’ is de tweede Zoutmus-voorstelling, met nog meer muziek en scènes* en minder ellenlange potjes monopoly. Hoe het met de maffiaslak is? Goed. Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? Ze weten het niet. Het vijftal gaat kortom verder waar het gebleven was. Waar dat was? Ze hebben geen idee. De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Met het goed ontvangen ‘Jungleprinter’ tekent de groep voor een show vol spektakel, livemuziek, verwarring en humor die je laat lachen tot je tanden in de fik vliegen. “Hun absurdistische muziektheater is grotesk, fantasierijk en superenergiek." (de Volkskrant ****)

* Zoutmus noemt het consequent ‘sceyenes’.

credits
met: Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Mees van Warmerdam, Thijs Felperlaan en Jules Timmers, foto's: Hans Boddeke, www.zoutmus.nl

Club NU
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van Club NU, de programmalijn van Stadsschouwburg Utrecht voor mensen van NU. Fris, verrassend, actueel, herkenbaar, maatschappijkritisch en wereldwijs. Meer weten over Club NU?

  • Hun absurdistische muziektheater is grotesk, fantasierijk en superenergiek. (…) Wat chaotisch lijkt, is strak en precies getimed. Een vervullende, unieke theaterervaring op zich.

    de Volkskrant -
  • Muzikale meesters in absurdisme. (…) ‘Jungleprinter’ is een wervelstorm aan grappen met het energieniveau op maximum van begin tot eind.

    Theaterkrant -
  • Ze blazen de zaal, mede dankzij Linnekamps formidabele stem, volledig weg.

    Het Parool -

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]